fleet & business

BIZTONSÁG ÉS VAGYONVÉDELEM

A Jaguar Land Rover járműveinek biztonsági és vagyonvédelmi megoldásai a jelenleg létező legfejlettebbek közé tartoznak.

Az utasvédelem terén olyan innovációkat tudhatunk magunkénak, mint a "lágy földetérés" technológia, amely meghatározza az első utasok méretét és tömegét, és ehhez igazítja a légzsák aktiválását; az ostorcsapás nyaksérülés elleni védelmet, amely a fejtámlát ütközéskor előre mozdítva támasztja meg a fejet; vagy az InControl Protect rendszert, amely egy kritikus eseményt követően automatikus segélyhívást indítva az Ön pontos tartózkodási helyére irányítja a segélyszolgálatokat*

AKTÍV BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIÁK

Járműveinket úttörő aktív biztonsági funkciókkal szereltük fel.

Ezek között megtalálható a holttér-figyelő rendszer, amely radar segítségével figyelmezteti a vezetőt a holttérben megbúvó járművekre; a távolságtartó tempomat, amely ügyel a biztonságos követési távolságra; vagy a Queue Assist, amely torlódás esetén vagy közlekedési dugóban képes önállóan megállítani a járművet.

VAGYONVÉDELEM

A Jaguar Land Rover járművek lopásvédelmről riasztóberendezés és indításgátló berendezés gondoskodik.

Az InControl Secure rendszer felismeri, ha járműve engedély nélkül változtat helyet, és a hatóságokkal együttműködve képes a gépkocsi pontos helyzetének a meghatározására.

* Bizonyos piacokon a funkció a mentőszolgálatnál vagy független járműfelügyeleti szolgáltatónál jelez.

Figyelem: az InControl rendszer szisztematikus bevezetése mellett az egyes funkciók és opciók, illetve az alaprendszer elérhetősége piactól függően változhat. Kérjük, keresse fel hazai Jaguar vagy Land Rover forgalmazójának weboldalát, vagy helyi márkakereskedőjét, és érdeklődjön az országában érvényes feltételekről.